Nume:
Premium Fenster - Arad
E-mail:
premiumfenster10@gmail.com
E-mail 2:
premiumtermopan@gmail.com
Telefon:
0722 616 251
Website:
https://www.premiumfenster.ro/
Adresa:
Arad, Str. Aurel Vlaicu, Bl. I 10, Jud. Arad.
Facebook

Premium Fenster - Arad
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, lemn masiv stratificat, ferestre, usi, profil 2/3/4/5/6 camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara, ferestre cu deschidere Anglia, etc.

Detalii

PREMIUM FENSTER se ocupa cu producerea si montarea de usi si ferestre din pvc cu geam termopan si este recunoscuta ca fiind o firma serioasa in acest domeniu, cu un portofoliu ce cuprinde obiective care au fost incheiate iar altele sunt in curs de executie. Mentinem in permanenta contactul cu clientii, de la ofertare pina la montaj, si chiar dincolo de montaj. Incercam sa furnizam informatii complete, si oferim clientului posibilitatea de a alege constient. Dupa masuratoare mentinem preturile stabilite chiar si cand au avut loc intre timp schimbari de preturi la materiile prime. Calitatea este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită. În acelaşi timp, am introdus şi controlul calităţii procesului şi de producţie ISO 9001. Prin multe ore de munca si eforturi uriase am reusit sa mentinem pasul cu cerintele pietei  actuale din punct de vedere calitativ cat si a pretului de achizitie si conformitatea de calitate, produsele oferite de noi respecta normele in vigoare cat si testele de calitate vin insotite de CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA si GARANTIE. Suntem interesati sa devenim un partener de incredere pentru d

Calitatea ferestrelor și ușilor confecționate de FENSTER PREMIUM este atestată de numeroși clienți mulțumiți atât pe plan local cât și chiar internațional. Produsele noastre sunt executate din material de calitate superioară fără noduri sau îmbinări. Tehnologia stratificării în trei straturi cu adeziv monocomponent D4 asigură eliberarea presiunii din lemn care rezultă un produs finit de calitate. Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor oferite de noi. Suntem convinsi ca oferind numai produse de calitate asiguram succes pe termen lung atât pentru noi cat si pentru cei care aleg sa ne fie parteneri, iar rezultatul va fi un renume apreciat. Calitatea este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită.

Servicii

PRODUSE PREMIUM FENSTER:

Usi:

- Usa Oscilo-Culisanta;

- Usa Culisanta cu Ridicare;

- Usi Interior pentru apartament;

- Usi cu panel ornamental;

- Sisteme de Usi cu Aluminiu;

- Usi Aluminiu Culisante.

FERESTRE;

- TROCAL;

- VEKA;

- Salamander;

- Gealan.

ACCESORII FERESTRE:

- Bagheta SUPER SPACER;

- Pervaze;

- Plase Anti insecte;

- Rulouri;

- Jaluzele;

- Mostre.

Oferte speciale

Premium Fenster are puncte de lucru in:

Timisoara - Reprezentant vanzari;
Tel: 0722.616.581;
E-mail: premiumtermopane@gmail.com.

Deta - Str.Victoriei Nr.10;

Tel: 0722.616.581;
E-mail: premiumtermopane@gmail.com.

Parteneri

Trocal;

Saint Gobain;

Maco;

Gealan;

Cool Colors;

Guardian;

Veka;

Skai;

Salamander.

Galerie foto

Premium Fenster - Arad
Premium Fenster - Arad
Premium Fenster - Arad
Premium Fenster - Arad

© 2015 Copyright by termopan-romania.com