Nume:
Ghenau Plast - Bihor
E-mail:
viorelghenau@yahoo.com
E-mail 2:
plastghenau@yahoo.com
Telefon:
0728 983 375
Telefon 2:
0259 465 406
Adresa:
Oradea, Soseaua Borsului, Nr. 38/A, Jud. Bihor.
Facebook

Ghenau Plast - Bihor
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Produsele firmei Ghenau Plast sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate, si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic.

Suntem o echipa tanara construita in timp prin experienta de la o alta societate. Suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre. Societatea noastra, realizeaza lucrari publice in domeniul: constructiilor civile si industriale, fiind specializati in prelucrare profile PVC Rehau si Teraplast.

Atentia pe care o acordam in tot ceea ce facem ne-a adus rezultate mai mult decat multumitoare. Astfel, ne mandrim cu tot ceea ce am realizat si cu feedback-ul pozitiv primit. Lucrul bine facut se reflecta in cifre si statistici. In cadrul firmei noastre avem o vorba: “Bun nu este suficient!” Produsele si serviciile noastre trebuie sa fie de cea mai buna calitate, lucru pe care il transmitem si clientilor nostrii. Punem mare accent pe produse, pe durabilitatea acestora si cuantificam beneficiile aduse pe termen cat mai lung; de aceea am ales ca partenerii nostrii sa fie lideri mondiali.

Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, firma nostra pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere. Obiectivele firmei noastre sunt:

- Ridicarea nivelului calitatii executiei;

- Cresterea calitatii managementului programe de instruire;

- Dotare tehnologica corespunzatoare;

- Promovarea imaginii prin publicitate in cataloage de specialitate si a manifestarilor organizate la nivel national;

- Reinvestirea profitului.

Servicii

Venim in intampinarea clientilor cu:

- servicii de montaj si executie;
- plase contra insectelor tip cadru sau rulou, jaluzele verticale si orizontale, jaluzele imprimate personalizate, rulouri exterioare;
- service si intretinere pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC, geam termopan si alte accesorii;
- reluam si realizam comenzi pe baza de parteneriat, pentru firme in cautare de subcontractori;
- consultanta tehnica de specialitate;
- ferestre PVC cu geam termopan fixe si mobile cu deschidere simpla sau oscilobatanta;
- usi PVC de exterior si de interior, vitrate, placate sau in diverse combinatii;
- usi batante, glisante sau rotative, actionate manual sau de sisteme automatizate;
- jaluzele verticale drepte, ondulate si jaluzele imprimate personalizate;
- plase impotriva insectelor (cu rulou sau rama);
- glafuri de interior si exterior;
- rulori exterioare PVC;
- rolete textile.

Oferte speciale

 

Galerie foto

Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor
Ghenau Plast - Bihor

© 2015 Copyright by termopan-romania.com