Nume:
Termopane Bistrita
E-mail:
termopanebistrita@yahoo.com
Telefon:
0742 335 935
Website:
https://termopanebistrita.ro/
Adresa:
Bistrita, Str. CALEA Moldovei Nr. 12, Sc.A, Jud. Bistrita - Nasaud.
Facebook

Termopane Bistrita
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Termopane Bistrita  a inteles ca pasiunea se afla la baza a tot ceea ce am intreprins. Stim cu exactitate care sunt  cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine,  bucurandu-ne de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de  personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu  pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii lucrarilor de tamplarie  PVC si aluminiu si nu numai, comandate de catre dumneavoastra, clientii nostri. Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta noastra acumulata pe perioada desfasurarii activitatii in domeniul de tamplarie PVC, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Respectarea angajamentelor pe care Termopane Bistrita si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate. Realizarea de lucrari de calitate, respectarea termenelor de integritate, executie, transparenta, credibilitatea, confidentialitatea fac parte din politica firmei noastre si se respecta intocmai.

Atitudine-pozitiva a firmei adauga experientei in domeniul serviciilor de tamplarie PVC si tamplarie din aluminiu, flexibilitatea si deschiderea necesare dezvoltarii permanente. Adaptarea la cerintele pietei se face din mers, respectand atat profilul clientilor, cat si valorile companiei. Prin atitudinea pozitiva pe care am adoptat-o, am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri. 

In prezent ferestele reprezinta mult mai mult decat niste simple deschideri catre exterior. Designul individual joaca un rol important in felul in care intraga cladire va arata. Ca parte a fatadei ferestrele trebuie sa fie cu un design inovativ care, impreuna cu calitatile de izolare termica si fonica si impreuna cu securitatea pe care o ofera, sa se prezinte ca un tot unitar si sa indeplineasca astfel toate cerintele beneficiarului final. In prezent clientii pun un mare accent pe culoare, forma si functionalitate.Varietatea de tipuri de geam termopan folosite la ferestre sunt urmatoarele : geam termopan Low-e, geam termopan mat, geam termopan reflexiv, etc. 

Adevărata calitate se adaptează nevoilor tale de amenajare și stilului tău. Calitatea de clasa A îți dă acel sentiment de neprețuit: sa-ți știi familia în siguranță. Alege profilele pvc de clasa A de la TermopaneBistrita și fereastra ta va rămâne ca-n prima zi, an de an.

Servicii

Serviciile pe care firma noastra vi le ofera sunt: 

–  consultanta in alegerea variantei optime pentru dumneavoastra;

–  realizarea ofertelor de pret;

– efectuarea de masuratori la locatia de montaj;

– transportul si montajul elementelor de tamplarie la locatie.

Va oferim, de asemenea, servicii de:

– reparatii tamplarie PVC;

– reparatii tamplarie aluminiu;

– reparatii, reglaje, inlocuiri elemente de feronerie;

– reparatii, modificari, inlocuire plase de insecte;

– revizie periodica tamplarie PVC sau aluminiu – la cerere;

– inlocuire geam termopan (spart sau cu o varianta mai noua);

– inlocuire panel;

– inlocuire garnituri geam termopan;

– inlocuire butuc usa;

– inlocuire balamale usi/ferestre;

– modificari deschideri elemente mobile;

– inlocuire rulouri exterioare.

Galerie foto

Termopane Bistrita
Termopane Bistrita
Termopane Bistrita
Termopane Bistrita
Termopane Bistrita
Termopane Bistrita
Termopane Bistrita
Termopane Bistrita

© 2015 Copyright by termopan-romania.com