Nume:
CDV Thermo Construct - Botosani
E-mail:
viziteu_catalin@yahoo.com
Telefon:
0745 496 510
Website:
http://www.termopanebotosani.ro/
Adresa:
Botosani, Str. Calea Nationala, Nr. 99, Jud. Botosani.

CDV Thermo Construct - Botosani
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

CDV THERMO CONSTRUCT, firma infiintata in 2008 in Botosani, comercializeaza si monteaza o gama larga de produse necesare unei locuinte care doreste a fi eficienta si sigura. Suntem deschisi noilor oportunitati si proiectelor dintre cele mai complexe si ne dezvoltam continuu pentru a oferi clientilor produsele si serviciile de care au nevoie.

Venim in intampinarea lor cu produse de calitate si vasta experienta in ceea ce priveste proiectarea executia si montarea TAMPLARIEI DIN PVC indiferent de complexitatea proiectului. Va punem la dispozitie produse executate cu utilaje moderne, la fabrici de prestigiu, cu experienta de peste 10 ani, in tara si strainatate.

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Profesionalism: tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.
Calitatea: reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.
Initiativa: chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

Suntem o companie  aflata intr-o continua dezvoltare, in cadrul careia fiecare membru al echipei este incurajat sa-si valorifice la maxim potentialul . Inca din 2008 ne ocupam cu comercializarea si montarea tamplariei tip PVC si aluminiu Exista cel putin trei elemente care ne-au asigurat continua dezvoltare si care ne disting in raport cu competitorii nostri:

SERVICIILE DE CONSULTANTA - recomandam produsele optime pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati;

MONTAJUL DE STANDARDE INALTE - de el depinde in mod decisiv confortul termic si fonic , precum si amortizarea cat mai rapida a investitiei pe care o faceti;

CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE - produsele pe care vi le oferim sunt realizate de catre producatori consacrati, din materiale si componente cu larga recunoastere.

Suntem o echipa tanara construita in timp prin experienta  de peste 10 ani. Suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre.

Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, CDV Thermo Construct pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere.

 

Servicii

CDV Thermo Construct pune la dispozitia dumneavoastra:

 Ferestre si usi din PVC


 Ferestre si usi din aluminiu

Pentru ferestrele şi uşile din Aluminiu utilizează cele mai performante sisteme furnizate de liderii în domeniu Schüco și Alumil . Combinarea “know-how”-ului tehnic cu designul garantează construcţia de uşi şi ferestre cu o înaltă funcţionalitate care asigură un confort fonic şi termic sporit.


 Accesorii PVC


 Plase anti-insecte


 Obloane


Usi de garaj

 Rolete de panza


 Rulouri transparente
 Rulouri de exterior


 Pereti cortina

Pereţii cortină sunt faţade moderne cu excelente calităţi de izolare termică şi fonică, dar mai ales cu posibilităţi infinite de design şi stil.

Pereţii cortină nu reprezintă o soluţie doar pentru construcţii de birouri sau bănci, ci şi pentru închiderea unor spaţii interioare sau pentru construcţia de luminatoare (autoportante sau aplicate pe structuri din oţel, beton, sau lemn).


 Balustrade si scari

Inoxul a devenit popular la începutul secolului douăzeci pentru rezistenţa sa la rugină, coroziune şi pătare, acesta fiind utilizat în special în construcţiile industriale.

Artiştii art-deco au fost cei care i-au descoperit şi valoarea estetică. Inoxul este prin excelenţă materialul detaliilor moderne şi al non-conformismului.

Efectul este garantat, fie că este folosit individual, fie combinat cu sticlă, lemn sau fier forjat.

Este cel mai des utilizat la balustrade şi scări, dar şi pentru alte elemente decorative cum ar fi draperiile şi galeriile interioare. Acestea sunt detaliile care pot transforma o casă oarecare într-o locuinţă modernă.

Alegeţi din gama nostră de produse pe cel care se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră:

 • Scări inox cu trepte din sticlă;
 • Scări inox cu trepte în consolă;
 • Scări inox cu trepte din inox;
 • Scări inox cu vang central (drepte);
 • Scări inox cu stâlp central (circulare);
 • Scări inox cu două vanguri laterale;
 • Scări inox elicoidale;
 • Balustrade inox cu panouri din plexiglas;
 • Balustrade inox cu sticlă securizată;
 • Balustrade inox cu sticlă;
 • Balustrade inox cu şufe;
 • Balustrade inox cu profile rotunde;
 • Balustrade inox cu profile rectangulare;
 • Balustrade inox cu prindere pe lateral;
 • Balustrade inox cu prindere pe treaptă;
 • Balustrade cu mâna curentă din inox;
 • Copertine din inox şi sticlă;
 • Draperii;
 • Galerii interioare.


Jaluzele verticale

 

Mereu elegante, jaluzelele verticale au reprezentat dintotdeauna cea mai bună alegere pentru controlul luminozității unei încăperi. Jaluzelele verticale rămân în continuare cele mai căutate sisteme de protecție solară. Extrem de practice și ușor de întreținut, constituie un element foarte important utilizat pentru decorarea încăperilor: birouri, săli, camere, înlocuind cu succes perdelele sau draperiile clasice.

Datorită umbrei pe care o creează într-o încăpere, jaluzelele verticale asigură un plus de răcoare în perioada caldă a anului. Jaluzele verticale au și rolul de a vă proteja intimitatea dumneavoastră și a familiei, dându-vă posiblitatea de a vă feri de privirile trecătorilor sau a vecinilor. Disponibile într-o gamă largă de culori și modele, jaluzelele verticale satisfac toate gusturile și cerințele estetice necesare decorării unei locuințe sau a unui birou.

Materialele sunt dintre cele mai diverse, poliester, bumbac, fibrムde sticlムsau PVC, semitransparente sau opace, simple sau în combinații de culori.

Șina din aluminiu poate fi executatムcu deschidere laterală sau de la mijloc și poate fi montată pe perete, pe tavan, pe tavan înclinat etc.

Parteneri

Galerie foto

CDV Thermo Construct - Botosani
CDV Thermo Construct - Botosani
CDV Thermo Construct - Botosani
CDV Thermo Construct - Botosani

© 2015 Copyright by termopan-romania.com