Nume:
Termopane Trilemma - Brasov
E-mail:
trilemma.brasov@yahoo.com
Telefon:
0744 494 457
Telefon 2:
0744 654 303
Fax:
0268 312 105
Adresa:
Brasov, Str. Calea Bucuresti, Nr. 5, Sc. B, Ap. 3,, Jud. Brasov.

Termopane Trilemma - Brasov
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, lemn masiv stratificat, ferestre, usi, profil 2/3/4/5/6 camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara, ferestre cu deschidere Anglia, etc.

Detalii

Suntem bucurosi sa va fim alaturi fie ca sunteti implicati in proiecte de renovare, fie ca sunteti implicati in proiecte de constructie, si va asiguram de atentia si consilierea noastra pe tot parcursul colaborarii. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat. In acelasi timp putem GARANTA cel mai bun raport pret/calitate si cea mai mare experienta in domeniul nostru de activitate. Inca din 1994 ne-am orientat catre performanta si calitate, de aceea folosim cel mai bun profil, cea mai buna sticla si cele mai bune sisteme.

Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie.

Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate. De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii.

Produse oferite de TRILEMMA:
- Tamplarie din profile PVC marca GEALAN sistem S9000 FUTURA - pentru casa pasiva marca GEALAN, fabricat in: Germania; 
- Tamplarie din profile PVC marca Salamander - gama BluEvolution - sistem PREMIUM marca SALAMANDER, fabricat in: Germania; 
- Tamplarie din profile Aluminiu - marca SCHUCO sau PROFILCO marca: SCHUCO, PROFILCO, fabricat in: Germania respectiv Grecia; 
- Lemn stratificat JafHolz Austria - esenta de pin nordic, stejar, eucalipt sau bambus la cerere marca: JafHoltz, fabricat in: Austria; 
- Obloane din lemn stratificat marca: Jaf Holtz, fabricat in Austria; 
- Usi de sticla marca Oross Glas, fabricat in Cehia; 
- Lemn terasa marca TREX, fabricat in Germania; 
- Usi garaj rezidentiale si industriale marca Diere si Nintz, fabricat in Italia respectiv Germania; 
- Ferestre mansarda marca Velux si Fakro marca Velux sau Fakro, fabricat in: Germania; 
- Reparatii si servisare pentru tamplarie existenta Marca, Fabricat in: Germania; 
- Constructie case noi, mansardare, stucturi metalice sau lemn pentru case sau hale industriale marca Trilemma, fabricat in Romania. 

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu  proiectare, masuratoare si montaj sisteme PREMIUM pentru:

- Tamplarie lemn triplustratificat din esenta de pin nordic siberian - marca JafHolz Austria;

- Tamplarie PVC Gealan si Salamander;

- Tamplarie Aluminiu Schuco si Profilco;

- Gradini cu acoperis de sticla din PVC si Aluminiu; 

- Usi, pereti si balustrade de sticla; 

- Terase lemn marca TREX triplustratificat; 

- Obloane din lemn; 

- Garduri din lemn; 

- Usi garaj si rulouri;

- Teren si constructii de case la cheie;

- Reparatii usi si ferestre;

- Schimbare feronerie; 

- Inlocuire geam termopan; 

- Rigidizari suplimentare cu montanti,traverse si lizene. 

Galerie foto

Termopane Trilemma - Brasov
Termopane Trilemma - Brasov
Termopane Trilemma - Brasov
Termopane Trilemma - Brasov

© 2015 Copyright by termopan-romania.com