Nume:
Termopane Termoraid Expert - Cluj
E-mail:
termopaneservice@yahoo.com
Telefon:
0749 297 462
Adresa:
Cluj Napoca, Str. Grigore Ignat, Nr. 36-38, Jud. Cluj.
Facebook

Termopane Termoraid Expert - Cluj
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Societatea Termoraid Expert se remarcă în domeniul montajului si service-ului pentru tamplaria de tip PVC si Aluminiu. Pentru confortul căminului dumneavoastră, o echipă de profesionişti în consultanţă tehnică, producţie şi montaj tâmplărie PVC şi aluminiu lucrează cu pasiune şi respect. În ultimii ani ne-am dezvoltat continuu prin modernizarea proceselor tehnologice pentru a veni în întâmpinarea celor mai exigente cerinţe de pe piaţă: promptitudine, confort, durabilitate şi prețuri competitive. S Astfel, apelând la echipa Termoraid Expert veţi beneficia de: consultanţă de specialitate în alegerea ferestrelor optime pentru amenajarea dumneavoastră, calcul obiectiv de preţ, termen de executie, livrare, execuţie lucrări cu echipe specializate proprii, standarde de calitate a lucrărilor si garanţie. 

Inca de la inceput societatea a promovat o politica de dezvoltare bazata pe respectul fata de clienti, profesionalism incredere, cautand sa satisfaca toate nevoile clientilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate produselor executate. Societatea dispune de o echipa tanara, dinamica si bine pregatita profesional cu experienta in domeniu, cativa dintre ei activand aproape de la inceputul societatii. Noi va oferim servicii complete incepand de la productia de tamplarie cu sticla termoizolanta si terminand cu o gama larga de accesorii produse in regie proprie, precum si de serviciile aferente de montaj si consultanta. Clientii nostri beneficiaza de o garantie de lunga durata la produsele achizitionate, un service prompt si un serviciu postgarantie de calitate. Forta unei firme este data de oamenii care lucreaza in ea, iar noi ne putem lauda cu multi oameni de o mare valoare profesionala, oameni care sunt alaturi de noi de la inceput, dar si oameni care au venit aici de-a lungul timpului si si-au demonstrat valoarea, acestor oameni le multumim si pe aceasta cale ca sunt alaturi de noi.

Sistemele de ferestre si usi din PVC produse de noi asigura o buna izolare termica, fonica,rezistenta mecanica, efort minim in utilizare si intretinere, estetica atractiva. Orice forma, culoare sau varianta constructiva se poate realiza la firma noastra. In componenta unei ferestre termopan 80-85% reprezinta suprafata vitrata asfel calitatea sticlei fiind cea mai importanta in realizarea unei izolatii termofonoizolante superioare. La fel de importante sunt si  proprietatile profilului din care se executa fereastra, deoarece rolul acestora este de a asigura rezistenta ferestrei si un aspect estetic unic.

Servicii

Venim in intampinarea clientilor cu urmatoarea gama de servicii:

- geamuri termopan;

- montaj ferestre;

- montaj usi interior;

- reparatii rulouri exterioare;

- reparatii termopane;

- tamplarie PVC si Aluminiu;

- usi interior si exterior.

Galerie foto

Termopane Termoraid Expert - Cluj
Termopane Termoraid Expert - Cluj
Termopane Termoraid Expert - Cluj
Termopane Termoraid Expert - Cluj

© 2015 Copyright by termopan-romania.com