Nume:
Ald Term Confort - Constanta
E-mail:
aldtermconfort@yahoo.ro
Telefon:
0763 797 714
Telefon 2:
0728 325 388
Website:
https://termopaneconstanta.com/
Adresa:
Constanta, Str. Interioara, Nr. 3 Jud. Constanta.
Facebook

Ald Term Confort - Constanta
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Ald Term Confort este o echipa de profesionisti devotati meseriei ,tot timpul la dispozitia dumneavoasta Dispunem de produse de cea mai inalta calitate, ce raspund oricarei solicitari a clientilor nostri. Cu o experienta in domeniu de peste 10 ani avem solutii la orice tip de problema si putem GARANTA cel mai bun raport pret/calitate.  Inca de la inceput ne-am orientat catre performanta si calitate, de aceea folosim cel mai bun profil, cea mai buna sticla si cele mai bune sisteme. 

Suntem bucurosi sa va fim alaturi fie ca sunteti implicati in proiecte de renovare, fie ca sunteti implicati in proiecte de constructie, si va asiguram de atentia si consilierea noastra pe tot parcursul colaborarii. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat.
Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie. Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate. De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii.          

Menţinem în permanenţă contactul cu clienţii, de la ofertare pînă la montaj, şi chiar dincolo de montaj. Încercăm să furnizăm informaţii complete, şi oferim clientului posibilitatea de a alege conştient. După măsurătoare menţinem preţurile stabilite chiar şi cînd au avut loc între timp schimbări de preţuri la materiile prime. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri produse din PVC elegante, de cea mai buna calitate, cu costuri acceptabile si durabile bazandu-ne pe experienta firmei noastre, pe introducerea de produse noi, competitive dar si pe profesionalismul angajatilor nostri. 

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii:

- Accesorii Termopane - pase tantari, glafuri interio si exterior;

- Ferestre PVC Salamander: - Salamander Streamline 76 – 5 camere, Salamander Blue Evolution 92 – 6 camere, Salamander Streamline 76 Plus – 7 camere sau Salamander Blue Evolution 82 – 6 camere

- Usi PVC - Usile confectionate din PVC SALAMANDER sunt cea mai buna solutie in alegerea tamplariei, datorita faptului ca ofera cea mai buna protectie fonica si termica. Izolare termica si fonica excelenta, sistemul multicameral si profile auxiliare cu garnitura, garanteaza o etanseitate ridicata si o excelenta protectie la interperiile din orice zona geografica. Datorita constructiei extrem de robuste a profilului, usile construite in sistemul STREAMLINE pot atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali, o valoare lider in comparatie cu sistemele furnizate de ceilalti producatori de renume de sisteme de profile din PVC. Usurinta intretinerii si stabilitatea materialului constituie argumente pentru folosirea usilor din material plastic atat in constructiile particulare, cat si in cele industriale In concluzie, prin proprietatile termice exceptionale, rezistenta mecanica sporita, izolarea fonica ideala, profilele Salamander Streamline ofera satisfactie deplina, raspunzand oricaror solicitari tehnice sau estetice

- Usi Garaj - va oferim solutii personalizate pentru usi tip rulou, usi sectionale industriale sau rezidentiale; 

- Rulouri Exterioare - oferă un plus de protecţie pentru ferestre și pentru căminul dumneavoastră, atât în faţa vremii şi a zgomotelor, cât şi a tentativelor de efracţie.

Galerie foto

Ald Term Confort - Constanta
Ald Term Confort - Constanta
Ald Term Confort - Constanta
Ald Term Confort - Constanta
Ald Term Confort - Constanta
Ald Term Confort - Constanta
Ald Term Confort - Constanta
Ald Term Confort - Constanta

© 2015 Copyright by termopan-romania.com