Nume:
Termopane Romserv Invest - Dambovita
E-mail:
office@romservinvest.ro
E-mail 2:
dealer3@romservinvest.ro
Telefon:
0752 211 407
Telefon 2:
0245 217 170
Website:
http://romservinvest.ro
Adresa:
Targoviste, Aleea Sinaia, Nr. 6-8, Jud. Dambovita.
Facebook

Termopane Romserv Invest - Dambovita
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Romserv Invest este o companie dimamica cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul tamplariei. Suntem una dintre cele mai mari companii care produce tamplarie din PVC si Aluminiu din judetul Dambovita. Dispunem si de o experienta vasta in domeniu. Pentru ca rezistenta produsului finit, siguranta si confortul casei tale sunt foarte importante pentru noi, implicit am ales materii prime de inalta rezistenta si care garanteaza calitatea produselor Romserv Invest. In acest sens lucram numai cu producatori de top din Europa.

Profilele de PVC utilizare in constructia ferestrelor si usilor sunt fabricate de catre companiile SALAMANDER Germania si GEALAN Germania, unuii dintre cei mai mari producatori de profile de PVC din lume, acestea fiind realizate la un inalt nivel de calitate si performanta. Profilele de aluminiu pentru constructia usilor, ferestrelor si peretilor cortina ne sunt livrate de catre Reynaers Belgia si Alumil Grecia. Aceste profile acopera toate cerintele functionale si estetice in realizarea tamplariei. Geamurile termoizolante realizate in propria fabrica folosesc sticla furnizata de catre SAINT-GOBAIN Franta si sigilatura este realizata cu materiale componente furnizate de catra ABITARE TEHNOLOGIES. Inchiderea ferestrelor si usilor, element foarte important al sigurantei in utilizare este realizata itilizand feroneria produsa de catre companiile germane ROTO Frank AG, lider mondial, precum si de catre G-U(Gretsch-Unitas) Germania.

Pentru ca suntem permanent pregatiti pentru inovare si pentru ca anotimpurile se manifesta tot mai intens, am reunit in noile tipuri de ferestre, componente, performante si tehnologii care sa va ofere protectie in orice anotimp si sa va transforme caminul intr-o oaza de liniste si confort. Productia de tamplarie se realizeaza cu utilaje automate de ultima generatie. Calitatea superioara este data tocmai de aceste utilaje care, pe langa acest aspect asigura si o rapiditate in executie. Astfel timpul de asteptare pentru a va echipa casa cu tamplarie scade considerabil.

Productia de vitraje termoizolante se realizeaza in aceeasi locatie, in propria fabrica, cu sticla furnizata de catre Saint Gobain, carte este una dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniul constructiilor. De peste 20 de ani ne orientam dupa nevoile clientului fara a face rabat de la calitate, iar in acest sens lucram numai cu producatori de top din Europa. Profilele din PVC utilizate in constructia ferestrelor si usilor sunt fabricate de catre compania Salamander Germania. Reynaers Belgia si Alumil Grecia, careb sunt cei mai mari producatori de profile de aluminiu din lume, acestea fiind realizate la un inalt nivel de calitate si performanta. Ne puteti contacta in legatura cu orice tip de problema pe toata durata executiei lucrarii , pe toata perioada garantiei cat si dupa aceasta. De la infiintare si pana in prezent societatea a facut investitii in tehnologie de ultima generatie, dar si in personalul propriu pe care l-a calificat pentru a raspunde cat mai bine cerintelor clientilor. 

Servicii

Ferestre:
- Ferestre Aluminiu;
- Ferestre PVC (Romserv Confort 76 ,Romserv Renovation 76, Romserv Evolution 92);

- Ferestre Mansardă.
Uși:
- Uși Aluminiu;
- Uși PVC;
- Uși Panoramice;

Pereți Cortină:
- CURTAIN WALL 50;
- SOLAR M1 STANDARD;
- M50 ENERGY.

Feronerie:
- Balamale;
- Microventilație;
- Siguranțe pentru uși.

Accesorii:
- Obloane;
- Mânere ferestre & Silduri uși;
- Glafuri;
- Aerisire controlată;
- Rulouri;
- Uși de Garaj;
- Plase Antiinsecte.

Oferte speciale

CONTACTE EXPORT:
EN: +40 752 221 402;
FR: +40 755 031 636;
IT: +40 752 211 407;
DE: +40 752 211 413.

Parteneri

Showroom TÂRGOVIȘTE - Str. I. C. Brătianu, Bl. D2, tronson B;
DATE DE CONTACT - 0245 213 400 sau 0752 211 405; Mail: swbratianu@romservinvest.ro

Showroom TÂRGOVIȘTE - Str. T. Vladimirescu, Nr.59
DATE DE CONTACT: 0245 217 791 sau 0752 211 408; Mail: swvladimirescu@romservinvest.ro

Showroom TÂRGOVIȘTE - B-dul Independenței, Bl. J4, Sc. A, Parter;
DATE DE CONTACT - 0245 212 745 SAU 0755 053 904; Mail: swpiata@romservinvest.ro

Showroom CÂMPINA - Str. M. Kogălniceanu, Bl. 13C
DATE DE CONTACT - 0244 335 552 sau 0752 211 404; Mail: swcampina@romservinvest.ro

Showroom PUCIOASA - Str. Republicii, Nr.110.

 
 

Galerie foto

Termopane  Romserv Invest - Dambovita
Termopane  Romserv Invest - Dambovita
Termopane  Romserv Invest - Dambovita
Termopane  Romserv Invest - Dambovita

© 2015 Copyright by termopan-romania.com