Nume:
Termopane Multimaster Turceni
E-mail:
multimaster_turceni@yahoo.com
Telefon:
0745 638 217
Telefon 2:
0762 651 249
Website:
https://www.multimaster-turceni.ro
Adresa:
Aleea Teilor, Bl. 40, ap.2, Turceni, Judeţul Gorj
Facebook

Termopane Multimaster Turceni
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Termopane Multimaster este formata dintr-o echipa tanara dinamica cu capacitate de munca sporita ne-am inceput activitatea in anul 2003, de atunci si pana in prezent suntem intr-o continua expansiune, dar prin devotament si seriozitate am reusit sa rezistem pe piata. Calitatea este oferită de muncitori profesionisti, de masinile si utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem sa executam fiecare faza cu o punctualitate desavarsita.  Prin multe ore de munca si eforturi uriase am reusit sa mentinem pasul cu cerintele pietei  actuale din punct de vedere calitativ cat si a pretului de achizitie si conformitatea de calitate, produsele oferite de noi respecta normele in vigoare cat si testele de calitate vin insotite de CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA si GARANTIE.

Produsele firmei noastre sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate, si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic. Suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre.

Atentia pe care o acordam in tot ceea ce facem ne-a adus rezultate mai mult decat multumitoare. Astfel, ne mandrim cu tot ceea ce am realizat si cu feedback-ul pozitiv primit.  Produsele si serviciile noastre trebuie sa fie de cea mai buna calitate, lucru pe care il transmitem si clientilor nostrii. Punem mare accent pe produse, pe durabilitatea acestora si cuantificam beneficiile aduse pe termen cat mai lung; de aceea am ales ca partenerii nostrii sa fie lideri mondiali.

Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, firma pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere.

3 motive pentru care să lucrezi cu noi:

Armătura - Folosim un oţel rectangular cu o grosime optimă, ce asigură rezistenţă maximă în timp, oferindu-ţi un produs de calitate.

Lipitura - Produsele noastre folosesc o tehnologie clasică, denumită V-Perfect ce elimină unghiul tijei de sudură complet oferindu-ţi fereastra perfectă.

Garanţia - Având în vedere că produsele noastre sunt de calitate, avem posibilitatea de a îţi oferi o garanţie extinsă de 10 ani.

Îţi stăm la dispoziţie cu 3 tipuri de profiluri: TP4000, TP 6000, si TP7000.

Servicii

Serviciile noastre cuprind:
- servicii de montaj si executie;
- plase contra insectelor tip cadru sau rulou, jaluzele verticale si orizontale, jaluzele imprimate personalizate, rulouri exterioare;
- service si intretinere pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC si Al, geam termopan si alte accesorii;
- reluam si realizam comenzi pe baza de parteneriat, pentru firme in cautare de subcontractori;
- consultanta tehnica de specialitate;
- ferestre PVC si Al cu geam termopan fixe si mobile cu deschidere simpla sau oscilobatanta;
- usi PVC  de exterior si de interior, vitrate, placate sau in diverse combinatii;
- usi batante, glisante sau rotative, actionate manual sau de sisteme automatizate;
- jaluzele verticale drepte, ondulate si jaluzele imprimate personalizate;
- plase impotriva insectelor (cu rulou sau rama);
- glafuri de interior si exterior;
- rulori exterioare PVC si Al;
- usi garaj.

Galerie foto

Termopane Multimaster Turceni
Termopane Multimaster Turceni
Termopane Multimaster Turceni
Termopane Multimaster Turceni

© 2015 Copyright by termopan-romania.com