Nume:
Termopane Gifo Grup - Iasi
E-mail 2:
contact@gifogrup.ro
Telefon:
0756 064 626
Website:
http://www.gifogrup.ro/
Adresa:
Harlau, Str.Stefan cel Mare și Sfant, Nr 3, Bl 11, Sc C, Ap 8, Jud. Iasi.

Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Firma a luat fiinta la inceputul anilor 2000, de-a lungul timpului am învăţat că cel mai important este să ne ascultăm clienţii. Doar aşa am putut evolua. În prezent, vă punem la dispoziţie avantajele unei tehnologii de ultimă generaţie şi o vastă experienţă în domeniul producţiei tâmplăriei din PVC şi Aluminiu.

Imbinarea functiei estetice (infrumusetarea spatiului, crearea unei atmosfere calde, confortabile) cu cea tehnica (functionalitate, durabilitate) nu sunt sarcini usoare, atunci cand va amenajati locuinta. Studiile efectuate reflecta existenta unei nise semnificative in piata de profil, la capitolul servicii. De aceea, in politica noastra am situat pe locul intai serviciile: scopul nostru este sa anticipam cerintele dumneavostra.Seriozitate, credibilitate, conştiinciozitate. Menţinem în permanenţă contactul cu clienţii, de la ofertare pînă la montaj, şi chiar dincolo de montaj. Încercăm să furnizăm informaţii complete, şi oferim clientului posibilitatea de a alege conştient. După măsurătoare menţinem preţurile stabilite chiar şi cînd au avut loc între timp schimbări de preţuri la materiile prime. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat.

Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie.

Ferestrele din sistemul de profile GEALAN S8000 asigura o izolare termica exceptionala prin cele 6 camere si adancimea mare de constructie. Prezinta totodata o stabilitate foarte buna datorita armaturii de otel atat din toc cat si din cercevea. Acest profil prezinta un design clasic, fara varsta si modern totodata, datorita combinatiei canaturilor sale drepte sau rotunjite.

Noul sistem GEALAN S 9000 îmbină în egală măsură, ca sistem combinat cu o adâncime constructivă de 82,5 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediane și de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilurilor în rame oarbe și cercevele și până la trei planuri continue de etanșare garantează o izolare termică excelentă. Astfel, ferestrele îndeplinesc chiar și cele mai exigente cerințe. Alumil este un sistem pentru usi si ferestre cu deschidere batanta, oscilobatanta si pivotanta, oferind multe posibilitati de combinare.

Servicii

 

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

- Montaj de tâmplărie PVC;  
- Montaj rulouri din aluminiu;  
- Montaj sisteme de umbrire: jaluzele verticale și orizontale, rolete textile;  
- Reglaje, reparații, înlocuiri de piese;  
- Modificări de ferestre (din ferestre fixe în mobile);  
- Întreținere tâmplărie;  
- Garanții conform contractelor;  
- Consultanță, măsurători și transport* gratuite!

Galerie foto

Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi
Termopane Gifo Grup - Iasi

© 2015 Copyright by termopan-romania.com