Nume:
Termopane Termo Glaf - Ilfov
E-mail:
termoglaf@gmail.com
Telefon:
0766 687 447
Adresa:
Bragadiru, Str. Libertatii, Nr. 74, Jud. Ilfov.
Facebook

Termopane Termo Glaf - Ilfov
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Termo Glaf este o echipa noua in acest domeniu. In perioada scurta de timp am construit si renovat metri patrati de spatii – atat birouri cat și cladiri rezidentiale, lucru pe care l-am putut realiza multumita creativitatii si profesionalismului echipei noastre. Stilul personalizat si relatiile bune cu clientii nostri ne-au adus mai mult decat o reputatie buna. Misiunea noastra este de a aduce constructiile la un nou nivel, acesta fiind si motivul pentru care utilizam doar ultimele tehnici si tehnologii pentru constructii, alaturi de o serie de sisteme computerizate si software-uri care ne ajuta sa planificam si sa administram cu succes toate fazele procesului de construcție.

Fie ca este vorba despre tamplarie termopan din pvc sau aluminiu, calitatea produselor si a executiei lucrarii de montaj reprezinta o preocupare constanta si de foarte mare importanta pentru noi intrucat tinta noastra este satisfactia maxima a clientului. Produsele noastre sunt moderne, rezultat al unor tehnici de fabricatie avansate, aflate in permanenta inovare si respecta toate cerintele consumatorilor: durata de viata indelungata, izolatia termica si fonica deosebita, protectie impotriva efractiei, o mare baza de forme si culori si usurinta in exploatare. Ne preocupam sa iti punem la dispozitie cele mai noi tehnologii si inovatii din toate categoriile de tamplarie termopan. Principiile care stau la baza activitatii noastre sunt:

- suntem mereu in cautarea noutatilor aparute pe piata europeană de profi, si vrem sa fim primii care le introducem în Romania;
- inovatia inseamna costuri, deci inovatia nu poate fi ieftina;
- calitatea este intotdeauna mai importanta decat pretul;
- intotdeauna exista un alt concurent cu preturi mai mici, ceea ce ne diferentiaza este abordarea personalizata a nevoilor fiecarui client;
- o afacere puternica se bazeaza pe parteneri de business puternici, pe termen lung.
Diversitatea si complexitatea produselor executate in fabricile noastre sta marturie a competentei si expertizei tehnicienilor si specialistilor care lucreaza direct în producţie. Controlul continuu al calitatii, testarile periodice, auditurile tehnice efectuate de specialisti din afara companiei si feedback-ul permanent al clientilor nostri sunt vectorii performantei si mentinerii unui nivel de top al produselor noastre.

Echipa Termo Glaf, inainte de a stabili ce profil este ideal pentru proiect, realizam impreuna cu clientii nostri o lista clara de cerinte cat mai specifice. Enumeram aici rezistenta la vant, protectia fonica in functie de zgomotul zonei, protectia solara, elemente de siguranta, fiabilitatea si rezistenta in timp dupa modul de utilizare. In acest mod putem obtine o imagine clara si vom oferi clientului nostru produsul care se potriveste perfect nevoilor. Exista momente in viata cand putem renunta la unele lucruri marunte. Totusi, cand vorbim de tamplarie termopan, este o investitie pe termen lung care ne aduce beneficii: confort, economie de energie, intretinere redusa iar pentru asta nu trebuie facut niciun compromis.

Tamplaria din aluminiu este folosita cu succes la proiecte de tamplarii blindate, rezistente la glont. Peretii cortina reprezinta un alt sistem specific profilelor de aluminiu. Daca tamplaria este montata aproape de un mediu sarat, certificam ca tamplaria nu va fi afectata in timp.folosim profile termopan din aluminiu ale producatorilor renumiti care au demonstrat calitate, fiabilitate in timp, aspect si finisaje de exceptie.

Servicii

Servicii Termo Glaf:

- servicii de montaj si executie;
- plase contra insectelor tip cadru sau rulou, jaluzele verticale si orizontale, jaluzele imprimate personalizate, rulouri exterioare;
- service si intretinere pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC si aluminiu, geam termopan si alte accesorii;
- ferestre PVC cu geam termopan fixe si mobile cu deschidere simpla sau oscilobatanta;
- usi PVC de exterior si de interior, vitrate, placate sau in diverse combinatii;
- usi batante, glisante sau rotative, actionate manual sau de sisteme automatizate;
- jaluzele verticale drepte, ondulate si jaluzele imprimate personalizate;
- plase impotriva insectelor (cu rulou sau rama);
- glafuri de interior si exterior;
- rulori exterioare PVC si Aluminiu;
- rolete textile.
- Consultanta in vanzari si proiectare tamplarie;
- Intermediere si asistenta tehnica in vanzari;
- Parteneriat in proiecte de tamplarie;
- Montaj de specialitate.

Oferte speciale

- Proiectam strict conform cerintelor;
- Preturi corecte fara costuri ascunse;
- Varietatea produselor disponibile;
- Transportul asigurat pana la destinatie;
- Personal calificat, instruit permanent;
- Satisfactie garantata.

Galerie foto

Termopane  Termo Glaf - Ilfov
Termopane  Termo Glaf - Ilfov
Termopane  Termo Glaf - Ilfov
Termopane  Termo Glaf - Ilfov

© 2015 Copyright by termopan-romania.com