Nume:
Sasarman Termopane
E-mail:
contact@sasarman.ro
Telefon:
0744 790 790
Website:
https://www.sasarman.ro/
Adresa:
Baia Mare, Bulevardul Decebal Nr. 2 (în blocul semilună, vizavi de peco MOL), Jud. Maramures.
Facebook

Sasarman Termopane
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Termopane Sasarman este o firma cu capital privat integral românesc ce isi desfasoara activitatea în domeniul constructiilor de ferestre, din profile PVC, Aluminiu, cu geam termoizolant ( termopan sau tripan) denumit in general si popular. Fiind in plina dezvoltare, dispunem de un personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Produsele firmei noastre sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate, si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic.

Suntem o echipa tanara construita in timp prin experienta  de peste 16 ani. Suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre.

Atentia pe care o acordam in tot ceea ce facem ne-a adus rezultate mai mult decat multumitoare. Astfel, ne mandrim cu tot ceea ce am realizat si cu feedback-ul pozitiv primit. Lucrul bine facut se reflecta in cifre si statistici. Produsele si serviciile noastre trebuie sa fie de cea mai buna calitate, lucru pe care il transmitem si clientilor nostrii. Punem mare accent pe produse, pe durabilitatea acestora si cuantificam beneficiile aduse pe termen cat mai lung; de aceea am ales ca partenerii nostrii sa fie lideri mondiali. Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. Profilele ferestrelor si usilor PVC oferite de noi completeaza perfect aspectul casei prin diversitate, forme, culori si design deosebit.

Câteva beneficii aduse în viaţa noastră de geamurile termopan: eficiență energetică – geamul termopan este compus din două sau trei foi de geam asamblate etanș între care se introduce aer sau anumite gaze rare care cresc izolația termică a geamului, reducându-se astfel costurile de răcire și încălzire a imobilului; rezistență în timp a produsului; oferă intimitate printr-o bună izolare fonică; design plăcut prin diversitatea de sticlă (geam clar, reflexiv, mat, fumuriu, low e, ornamental) și cromatică a tâmplăriei; siguranță și etanșeitate sporită prin punctele de închidere; creșterea gradului de confort și calitate a vieții; reduc intrarea particulelor de atmosferă în casă; posibilitatea microventilației permanente a aerului din locuință prin funcția oscilo-batantă a ferestrei; prin utilizarea unei sticle speciale se poate conferi protecție solară încăperii pentru a elimina efectul de seră; cresc valoarea imobilului prin design si necesită întreținere minimă;

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu:

- usi interior/exterior;

- usi garaj;

- montaj usi si geamuri;

- inlocuire geamuri;

- inchidere terasa cu montaj geamuri;

- montaj geamuri casuta de gradina;

- obloane; 

- montaj geamuri cabane de lemn; 

- rulouri exterioare;

- plasa anti insecte fixe si tip rulou;

- gri antracit.

Servicii de consultanță - Prin serviciul de consultanță pe care îl oferim la biroul de consultanță sau la numărul de telefon afișat pe site urmărim îndeplinirea unor pași după cum urmează:

- identificarea nevoilor clientului, recomandarea și prezentarea produselor și materialelor pe care consultantul consideră, în urma discuțiilor avute cu clientul la pasul unu, că se potrivesc cel mai bine pentru nevoile lui, a clientului;

- compararea și analiza materialelor după diferite criterii – calitate – preț – pentru a face o alegere care să se plieze cât mai bine atât pe cerințele, bugetul și nevoile clientului dar care, în același timp să fie un ”martor” cât mai obiectiv care asigură, prin respectarea tuturor masurilor de fabricare, transport, montare și utilizare a acelui produs, garanția generarea ofertei și a prețului final;

- stabilirea termenului de realizare și montare a produsului final.

Servicii de montaj - Prin serviciile de montaj pe care le oferim, ne asigurăm că fereastra îndeplinește cele mai importante criterii care sunt: confortul termic, confortul fonic, siguranța în manevrare și funcționalitate a mecanismelor de deschidere, ventilația, designul, verticalitatea și aspectul tâmplăriei, transmisia luminii.

Controlul tehnic de calitate care cuprinde: controlul conformității produsului cu comanda, controlul dimensional al ferestrei, controlul sudurilor și a îmbinărilor mecanice, controlul unghiurilor, controlul existenței și poziționării orificiilor de drenaj și evacuare a apei, controlul garniturilor de etanșare, controlul feroneriei, balamalelor, ornamentelor și a pragului.

Galerie foto

Sasarman Termopane
Sasarman Termopane
Sasarman Termopane
Sasarman Termopane

© 2015 Copyright by termopan-romania.com