Nume:
Termopane Fenster Zone - Mures
E-mail:
ciupidan@yahoo.com
Telefon:
0745 179 151
Website:
http://termopane-mures.ro/
Adresa:
Targu Mures, Str. Muresului(Langa Black Diamond), Jud. Mures.

Termopane Fenster Zone - Mures
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, lemn masiv stratificat, ferestre, usi, profil 2/3/4/5/6 camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara, ferestre cu deschidere Anglia, etc.

Detalii

Compania Fenster Zone se ocupa cu productia si montajul de geam termopan si tamplarie pvc, oferind o garantie foarte mare data de componentele de calitate cu care sunt asamblate acestea. Ne ocupam de acest domeniu de aproximativ 15 ani, deci suntem in masura sa raspundem oricaror cereri de pe piata in acest domeniu. Tamplaria pvc este superioara celor din aluminiu si lemn, in functie de raportul calitate pret. Are o garantie de pana la 50 ani, un grad ridicat de izolare termica si fonica, nu trebuie revopsit, sau orice tine de expunerea lui la intemperii. Alegerea pe care o facem in schimbarea unui geam este foarte importanta, ea fiind pe o perioada lunga de timp, deci trebuie sa avem grija sa fie de calitate si garantie mare, garantie cum e cea a profilelor VEKA.

Profilele pvc cu care sunt confectionate geamurile sunt profile VEKA import germania. Profilele sunt de clasa A, adica au peretii exteriori de 3 mm, si au o stabilitate ridicata prin rigidizarea lor cu armatura de 2 mm din otel zincat rectangular. Firma noastra produce numai geamuri cu profile pentacamerale de 70mm, SOFTLINE 70 din 2011, la pret de 3 camere, iar de curand a aparut si profilul alphaline 90 cu o valoare de Uw=0.8W/m2k. Sistemul de feronerie folosit este G-U import germania, galvanizata, pentru a nu rugini la contactul cu umiditatea. Geamul termopan este confectionat din sticla de 4mm, SAINT-GOBAIN, float+low-e+argon, pachet de 24mm si sigilat cu silicon special rezistent la frig si caldura. La cerere se poate modifica grosimea pachetului sau confectiona cu sticla de 5,6 mm.

Produsele sunt obtinute efectuand un proces tehnologic profesionist, cu utilaje moderne, de ultima generatie. Transportul este asigurat folosind dotari speciale pentru transportul de ferestre si usi si a geamului termoizolant. Montajul este efectuat folosind materiale calitative. Ne alaturam standardului de executie si calitate german. Ne imbunatatim zilnic serviciile si respectam intocmai cerintele si standardele cerute de clientii nostri. Obiectivul nostru este sa ne mentinem ca o companie respectata in domeniul nostru. Ne bazam pe o echipa tanara dar experimentata.

Calitatea ferestrelor și ușilor confecționate de FENSTER COMPANY este atestată de numeroși clienți mulțumiți atât pe plan local cât și chiar internațional. Produsele noastre sunt executate din material de calitate superioară fără noduri sau îmbinări. Avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor oferite de noi. Suntem convinsi ca oferind numai produse de calitate asiguram succes pe termen lung atât pentru noi cat si pentru cei care aleg sa ne fie parteneri, iar rezultatul va fi un renume apreciat. Calitatea este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită.

Prin multe ore de munca si eforturi uriase am reusit sa mentinem pasul cu cerintele pietei  actuale din punct de vedere calitativ cat si a pretului de achizitie si conformitatea de calitate, produsele oferite de noi respecta normele in vigoare cat si testele de calitate vin insotite de CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA si GARANTIE. Menţinem în permanenţă contactul cu clienţii, de la ofertare pînă la montaj, şi chiar dincolo de montaj. Încercăm să furnizăm informaţii complete, şi oferim clientului posibilitatea de a alege conştient. După măsurătoare menţinem preţurile stabilite chiar şi cînd au avut loc între timp schimbări de preţuri la materiile prime. 

Servicii

FERESTRE:

- alphaline 90;
- softline 82;
- swingline;
- softline 70ad;
- effectline;
- ekosol 70.

ACCESORII:

- usi armonice;
- rulouri;
- obloane;
- sisteme ventilatie;
- glafuri;
- plase insecte.

USI:

- vekaslide;
- ekosol 70;
- alphaline 90;
- softline 82;
- softline 70ad;
- swingline.

Oferte speciale

Oferta de preț -  după ce ați contactat compania noastră, pe baza detaliilor noi vă vom transmite o ofertă de preț fie ea telefonic sau prin email.

Mărimi exacte - ne deplasăm la fața locului și vom măsura cu exactitate locurile unde for fi amplasate ușile sau ferestrele dorite doar să evităm orice mică eroare.

Montaj profesionist - vom venii și vom monta toate elementele încât acestea să funcționeze la cotele maxime, oferindu-va garanție.

Galerie foto

Termopane Fenster Zone - Mures
Termopane Fenster Zone - Mures
Termopane Fenster Zone - Mures
Termopane Fenster Zone - Mures

© 2015 Copyright by termopan-romania.com