Nume:
Termopane Adrialum - Roman
E-mail:
office@adrialum.ro
Telefon:
0745 237 501
Telefon 2:
0233 744 199
Fax:
0233 744 199
Website:
http://adrialum.ro/
Adresa:
Roman, Str. Bogdan Dragos, Nr. 119 bis, Jud. Neamt.
Facebook

Termopane Adrialum - Roman
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, lemn masiv stratificat, ferestre, usi, profil 2/3/4/5/6 camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara, ferestre cu deschidere Anglia, etc.

Detalii

S.C ADRIALUM S.R.L. s-a infiintat in anul 2003 si a reusit sa se faca remarcata pe piata de desfacere nationala cat si pe cea internationala prin seriozitate, calitate si promptitudine. Experienta acumulata pe parcursul anilor a facut ca produsele noastre sa fie clasate printre cele de top. Compania a crescut de la an la an, cu dezvoltarea continua de noi produse, materiale si procese tehnologice.

Ne-am inceput activitatea cu producerea de usi si ferestre de aluminiu, reusind mai apoi sa ne facem remarcati si cu produse fabricate din PVC de foarte buna calitate. In prezent producem tamplarie de PVC si aluminiu (usi, ferestre, balcoane, fatade spatii comerciale etc.), dar furnizam si produse aditionale: rulouri de aluminiu si PVC, obloane de aluminiu, jaluzele, plase de insecte, usi de garaj.

Nevoia clientilor nostri de a economisi, ne-a determinat sa cautam solutiile optime pentru a reusi sa imbinam calitatea si costurile reduse si sa oferim tuturor garantia unei investitii sigure pe termen lung. Gama noastra de ferestre din PVC are avantajul tehnologic de a indeplini cerintele pentru orice proiect:

- intern,

- extern,

- comercial,

- cladiri noi,

- in curs de renovare.

Credem cu tarie intr-un set de valori, valori care ne definesc si in acelasi timp ne motiveaza zi de zi. Securitate, estetica, inovatie, diversitate pot parea simple cuvinte dar esenta lor este definitorie pentru Adrialum. Misiunea noastra este sa creem o armonie perfecta intre tehnologia avansata de productie si experienta noasrta profesionala, astfel va oferim siguranta celui mai bun raport calitate-pret. Calitatea este o garantie Adrialum. Daca doresti ferestre de calitate, ferestre cu cel mai bun raport calitate-pret, ferestre care sa-ti indeplineasca exigentele si acum si peste 15 ani, ferestre peste care timpul sa treaca neobservat, ferestre care peste 5 ani sa nu reprezinte o tehnologie veche... atunci ai facut alegerea corecta.

Servicii

Tamplarie PVC - usi si ferestre din tamplarie PVC de cea mai buna calitate cu profile Salamander Brugman cu 5 sau 6 camere care pot fi fabricate in culori diferite in functie de dorintele clientilor;

Tamplarie Aluminiu - usi si ferestre cu tamplarie de aluminiu de o calitate superioara, adaptate dorintelor clientilor nostri in materie de forma si culori;

Geam termopan - tehnologia necesara pentru fabricarea geamului termopan de cea mai buna calitate. In procesul de productie folosim sticla de la partenerul nostru de incredere Saint Gobain. Acesta este lider mondial pe piata materialelor de constructii, iar sticla achizitionata este fabricata in Uniunea Europeana cu respectarea normelor de mediu si a indicilor de transfer termic agreati de legislatie.

Sticla ornamentala;

Jaluzele verticale - diverse modele de jaluzele orizontale si verticale la preturi foarte bune, realizate din materiale speciale cu o rezistenta in timp deosebita la razele UV, solutiile noastre de jaluzele va protejeaza impotriva caldurii si in acelasi timp puteti regla cu usurinta fluxul de lumina prin reglarea lamelelor. Oferim si rolete de textil in diverse culori. Roletele de textil au o greutate nesemnificativa si sunt usor de folosit prin intermediul lantului de reglare, fluxul de lumina exterior fiind redus la minim sau adus la maxim prin simpla rulare a materialului textil.

Rulouri de exterior - trebuie sa fie elegante si utile in acelasi timp. Ele au un rol multiplu pentru spatiul dumneavoastra. Vara asigura umbra, blocand lumina puternica si caldura iar in sezonul rece ajuta ca si bariera termica pentru mentinerea caldurii in interiorul incaperii.

Usi de garaj - furnizeaza si monteaza usi de garaj de tip rulou, un concept destul de nou pe piata. Avantajul usilor de tip rulou fata de cele sectionale consta in faptul ca toate lamelele se strang intr-o caseta care necesita si ocupa un spatiu mult mai mic.

 

Parteneri

Strategia noastra pe termen mediu si lung este orientata spre furnizarea de produse si servicii de calitate exceptionala. Acest lucru este usor de dedus din lista partenerilor nostri. Lucram cu societati de renume in domeniul tamplariei PVC si a domeniilor conexe acesteia. Enumeram cu mandrie nume ca:

- Salamander Brugman (profile PVC),

- Saint Gobain (sticla),

- Euro best (decoratiuni interioare si exterioare),

- Ecotrading (solutii profesionale PVC),

- Rotto (tehnologia ferestrelor si usilor),

- De-ka tour (sticla),

Door-met (obloane si rulouri)

-  Comfortex (obloane si rulouri). 

Galerie foto

Termopane Adrialum - Roman
Termopane Adrialum - Roman
Termopane Adrialum - Roman
Termopane Adrialum - Roman

© 2015 Copyright by termopan-romania.com