Nume:
Termopane Pralea - Neamt
E-mail:
praleadaniel@yahoo.com
Telefon:
0740 193 068
Telefon 2:
0746 600 566
Website:
http://termopanepralea.ro/
Adresa:
Sat Dumbrava, Comuna Timisesti, Jud. Neamt.

Termopane Pralea - Neamt
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Termopane Pralea este formata dintr-o echipa tanara dinamica cu capacitate de munca sporita ne-am inceput activitatea in anul 2012 de atunci si pana in prezent suntem intr-o continua expansiune, dar prin devotament si seriozitate am reusit sa rezistem pe piata. Calitatea este oferită de muncitori profesionisti, de masinile si utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem sa executam fiecare faza cu o punctualitate desavarsita.  Prin multe ore de munca si eforturi uriase am reusit sa mentinem pasul cu cerintele pietei  actuale din punct de vedere calitativ cat si a pretului de achizitie si conformitatea de calitate, produsele oferite de noi respecta normele in vigoare cat si testele de calitate vin insotite de CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA si GARANTIE.

Produsele firmei noastre sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate, si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic. Suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre.

Atentia pe care o acordam in tot ceea ce facem ne-a adus rezultate mai mult decat multumitoare. Astfel, ne mandrim cu tot ceea ce am realizat si cu feedback-ul pozitiv primit.  Produsele si serviciile noastre trebuie sa fie de cea mai buna calitate, lucru pe care il transmitem si clientilor nostrii. Punem mare accent pe produse, pe durabilitatea acestora si cuantificam beneficiile aduse pe termen cat mai lung; de aceea am ales ca partenerii nostrii sa fie lideri mondiali.

Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, firma pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere. Termopane Pralea pune la dispozitie usi si ferestre PVC si Al de diferite profile si stiluri, convingatoare si usor de intretinut. Profilele ferestrelor si usilor oferite de Termopane Pralea completeaza perfect aspectul casei prin diversitate, forme, culori si design deosebit. Profile tamplarie marca Veka, Rehau, Salamander.

Servicii

Venim in intampinarea clientilor cu urmatoarea gama de produse:

- Masuratori;

- Calcule;

- Montaj;

- Service remedieri (reglaje);

- Transport;

- Tamplarie PVC;

- Usi de interior;

- Rulouri exterioare si obloane;

- Marmura;

- Grilaje Metalice;

- Copertine;

- Porti garaj si automatizari;

- Jaluzele.

Galerie foto

Termopane Pralea - Neamt
Termopane Pralea - Neamt
Termopane Pralea - Neamt
Termopane Pralea - Neamt

© 2015 Copyright by termopan-romania.com