Nume:
Termopane Thermo Cuore - Salaj
E-mail:
contact@termopane-thc.ro
E-mail 2:
gabisuteu@gmail.com
Telefon:
0758 345 382
Website:
http://termopane-thc.ro/
Adresa:
Zalau, Bd. Mihai Viteazu , Bl A37 , Ap1 , Jud. Salaj.

Termopane Thermo Cuore - Salaj
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Thermo Cuore produce si comercializeaza tamplarie PVC cu geam termopan, tamplarie din aluminiu, rulouri exterioare cu lamele din aluminiu si obloane, toate intr-o gama variata de culori. Agentii nostri va stau la dispozitie pentru consultanta si ofertare, asigurand sprijinul necesar in alegerea produselor, astfel dumneavoastra veti putea alege cea mai buna varianta care sa va indeplineasca cerintele. Asiguram servicii de montaj profesional, mentenanta si consultanta.

Suntem bucurosi sa va fim alaturi fie ca sunteti implicati in proiecte de renovare, fie ca sunteti implicati in proiecte de constructie, si va asiguram de atentia si consilierea noastra pe tot parcursul colaborarii. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat.
Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie. Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate. De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii. 

Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, Thermo Cuore pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere. Exista cel putin trei elemente care ne-au asigurat continua dezvoltare si care ne disting in raport cu competitorii nostri:

SERVICIILE DE CONSULTANTA - recomandam produsele optime pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati;

MONTAJUL DE STANDARDE INALTE - de el depinde in mod decisiv confortul termic si fonic , precum si amortizarea cat mai rapida a investitiei pe care o faceti;

CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE SI MENTENANTA ASIGURATA.

Servicii

Termopane de ultima generatie la preturi atractive pentru casa ta:

Sistem 88 MD - Sistemul prevazut cu 7 camere izolatoare cu o adancime de 88 mm , confera o izolatie termica si fonica sporita , prin intermediul celei de-a treia garnituri de etansare existenta. 

Sistem 76 MD - Sistemul are o adancimea constructiva de 76 mm, cu 3 garnituri de etansare, fiind cel mai bun sistem de profil din clasa sa, cu un coeficient de transfer termic Uf=1.0 W/mpK.

Sistem 76 AD - Sistemul cu adancimea constructiva de 76 mm , este cel mai bun sistem de profil din clasa sa , avand un coeficient de transfer termic Uf=1.1 W/mpK .

Sistemul 70 - Sistemul prevazut cu 5 camere din profil 100% fara plumb , confera izolatie deosebita fonica si termica.

Sisteme de aluminiu - Cu si fara bariera termica aluminiul ofera o eleganta si protectie sporita atat pentru interior cat si pentru exterior. 

Rulouri exterioare - Aplicate sau suprapuse cu lamele din aluminiu izolate termic actionate electric sau manual. 

Usi de garaj - Dotate cu garnituri de etansare asigura o izolare perfecta impidicanduse patrunderea apei si a prafului. Pot fi actionate electric sau manual.

Compartimentari interioare - Sticla securizata de 8 sau 10 mm , eleganta si confort atat pentru spatii comerciale cat si pentru rezidentiale. 

Plase de insecte.

© 2015 Copyright by termopan-romania.com