Nume:
Termopane Angellis - Sibiu
E-mail:
angellis2014.sb@gmail.com
Telefon:
0752 549 543
Telefon 2:
0748 470 618
Website:
https://termopane-angellis2.webnode.ro/
Adresa:
Sibiu, Str. Morilor, Nr. 6, Jud. Sibiu.
Facebook

Termopane Angellis - Sibiu
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Angellis S.R.L. este expert in tamplaria PVC, Aluminiu, lemn stratificat si fier forjat. De asemenea o mare parte din activitate o dedicam montarii, reglarii si modificarii a acestor materiale urmand cu sfintenie urmatorii pasi: detectarea problemei, stabilirea costurilor, remedierea problemei si finalizarea lucrarii. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre. Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist.

De accea, prin strategia bine pusa la punct, Angellis S.R.L. pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere.In permanenta suntem ancorati in noutatile aparute in acest domeniu, dezvoltam relatii de parteneriat cu furnizori ce indeplinesc standarde de calitate inalta, iar promptitudinea si transparenta in ceea ce facem, reprezinta vectorii principali in activitatea noastra. Nu suntem orientati pe pretul cel mai mic, dorim ca fiecare client al nostru sa aiba aceeasi insemnatate pentru noi, iar acesta sa poata beneficia de serviciile noastre si la urmatoarea lucrare ce poate fi peste ani si ani. Desigur ca principalul domeniu de activitate, ramane furnizarea sistemelor de tamplarie, ferestre si usi, executia montajului acestora precum si produse ce tin de tehnica umbririi unei constructii.

Stim cu exactitate care sunt  cerintele pietei si incercam, prin tot ceea ce facem, sa le raspundem cat mai bine,  bucurandu-ne de fiecare realizare in parte. Stim ca reusita unei companii depinde de  personalul acesteia. De aceea, ne mandrim cu oamenii care ne sunt angajati, cu  pasiunea si profesionalismul pe care le pun in slujba realizarii lucrarilor de tamplarie aluminiu si nu numai, comandate de catre dumneavoastra, clientii nostri. Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta noastra acumulata pe perioada desfasurarii activitatii in domeniu ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Atitudine-pozitiva a firmei adauga experientei in domeniul serviciilor de tamplarie din aluminiu, flexibilitatea si deschiderea necesare dezvoltarii permanente. Adaptarea la cerintele pietei se face din mers, respectand atat profilul clientilor, cat si valorile companiei. Prin atitudinea pozitiva pe care am adoptat-o, am reusit sa castigam increderea partenerilor nostrii.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii:

- montarea, reglarea si modificarea sistemelor de ferestere si usi cu tamplarie PVC, cu geam termopan, sticla sablata sau vitralii;

- montarea, reglarea si modificarea sistemelor de ferestere si usi cu tamplarie aluminiu cu geam termopan, sticla sablata sau vitralii;

- montarea, reglarea si modificarea sistemelor de ferestere si usi cu tamplarie lemn stratificat cu geam termopan, sticla sablata, vitralii;

- ruloruri si obloane;

- jaluzele verticale;

- plase antiinsecte.

- sisteme de fier forjat ( porti, garduri, balustrade, etc).

La cerere realizam constructii civile si industriale la cheie.

Galerie foto

Termopane Angellis - Sibiu
Termopane Angellis - Sibiu
Termopane Angellis - Sibiu
Termopane Angellis - Sibiu
Termopane Angellis - Sibiu
Termopane Angellis - Sibiu
Termopane Angellis - Sibiu
Termopane Angellis - Sibiu

© 2015 Copyright by termopan-romania.com