Nume:
Termopane Alumin Plast - Valcea
E-mail:
aluminplast@yahoo.com
Telefon:
0755 397 690
Website:
https://www.aluminplast.ro/
Adresa:
Râmnicu Vâlcea, Str. Balciului, Nr. 136, Jud. Vâlcea.
Facebook

Termopane Alumin Plast - Valcea
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Inca de la fondarea sa, din anul 2003, S.C. ALUMIN PLAST S.R.L. ofera produse si servicii de calitate in domeniul fabricarii si montajul structurilor din PVC si aluminiu (ferestre, usi, panouri, pereti cortina) si a geamurilor termoizolante pentru structurile din PVC, aluminiu si lemn, in Ramnicu Valcea. Astfel, activitatea curenta desfasurata de firma consta din fabricarea de usi si ferestre din metale, fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii, precum si prelucrarea si fasonarea sticlei plate, care vizeaza productia de geam termoizolant pentru aplicarea pe structuri din PVC, aluminiu si lemn.

Alumin Plast fabrica tamplarie cu geam termopan utilizand profile Deceuninck si Veka. Ferestrele cu geam termopan au un rol bine definit in crearea unui ambient placut. Pentru ca investitia sa fie una bine plasata trebuie sa va asigurati ca veti beneficia de avantajele pe care tamplaria cu geam termopan trebuie sa o ofere: izolare fonica si termica, un flux controlat de aer pentru ventilarea incintei, o sticla de calitate care izoleaza termic cu adevarat, o feronerie de calitate care va functiona impecabil timp indelungat fara sa necesite intretinere.

Suntem o companie  aflata intr-o continua dezvoltare, in cadrul careia fiecare membru al echipei este incurajat sa-si valorifice la maxim potentialul . Inca din 2008 ne ocupam cu comercializarea si montarea tamplariei tip PVC, aluminiu si lemn stratificat. Exista cel putin trei elemente care ne-au asigurat continua dezvoltare si care ne disting in raport cu competitorii nostri:

SERVICIILE DE CONSULTANTA - recomandam produsele optime pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati;

MONTAJUL DE STANDARDE INALTE - de el depinde in mod decisiv confortul termic si fonic , precum si amortizarea cat mai rapida a investitiei pe care o faceti;

CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE - produsele pe care vi le oferim sunt realizate de catre producatori consacrati, din materiale si componente cu larga recunoastere.

Suntem o echipa tanara construita in timp prin experienta  de peste 15 ani. Suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre.

Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, Alumin Plast pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere.

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de produse:

- Ferestre si usi PVC Deceuninck;
- Ferestre si usi Veka;
- Usi si tocuri pentru interior si exterior;
- Sticla termopan ;
- Rulouri;
- Rolete;
- Obloane;
- Jaluzele verticale si orizontale; 
- Usi din sticla;
- Usi cu sticla decorativa ;
- Plase pentru insecte.

Toate aceste produse se gasesc si in showroom-ul nostru din: https://www.aluminplast.ro/localizare-showroom-alumin-plast/

Oferte speciale

Principalele produse oferite:

Fabricarea de uşi si ferestre din metale – aceste produse se adresează atât persoanelor fizice, cât şi juridice, fiind utilizate:pentru clădiri:civile de locuit; social-culturale; administrative; destinate activității comerciale; destinate activității de transport în comun cu destinații speciale;clădiri destinate:producţiei industriale; producţiei agricole.
Produsele finite ale acestui proces de fabricatie sunt structurile din PVC sau aluminiu (ferestre, uşi, panouri, pereţi cortină), folosite pentru izolarea termică şi fonică a locaţiilor, oferind un design plăcut şi confort sporit clienţilor săi.

Fabricării articolelor din material plastic pentru construcţii – produsele finite realizate în urma acestui tip de activitate de producţie sunt:uşi, ferestre, tocuri, obloane şi articole similare, din plastic;

Prelucrarea şi fasonarea sticlei plate – produsul finit al acestui tip de activitate este geamul termoizolant care este folosit pentru aplicarea pe structuri din PVC, aluminiu şi lemn pentru ferestre, uşi, panouri, pereţi cortină, in vederea izolării termice şi fonice a locaţiilor. Acest produs se adresează persoanelor fizice, persoanelor juridice, societăţi comerciale din judeţ şi din ţară, care folosesc geamul termoizolant în procesul propriu de producţie.

Parteneri

Telefoane si email contact::

0350 417 899 – SECRETARIAT;

0734 334 468 – Madalina Diaconu (consultant vanzari tamplarie PVC);

0736 647 037 – Ionel Gradinaru (consultant vanzari tamplarie PVC);

0770 337 592 – Ramona Vladean (consultant vanzari);

0767 537 159 – Mihaela Ciolac (consultant vanzari geam termopan);

0723 626 852 – Dorin Cringus (agent teren);

0742 075 990 – Gigi Popa (agent teren).

Galerie foto

Termopane Alumin Plast - Valcea
Termopane Alumin Plast - Valcea
Termopane Alumin Plast - Valcea
Termopane Alumin Plast - Valcea
Termopane Alumin Plast - Valcea
Termopane Alumin Plast - Valcea
Termopane Alumin Plast - Valcea
Termopane Alumin Plast - Valcea

© 2015 Copyright by termopan-romania.com