Nume:
Termopane Termocris Aluminiu - Barlad
E-mail:
termocris.aluminiu@gmail.com
Telefon:
0745 225 005
Telefon 2:
0757 619 974
Adresa:
Barlad, Str. Emil Racovita, Nr. 55-39, Jud. Vaslui.

Termopane Termocris Aluminiu - Barlad
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, ferestre, usi, profil 5/6/7,camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara,, etc.

Detalii

Suntem o echipa tanara construita in timp si suntem capabili sa-ti oferim solutia ideala intr-un mod profesionist. Inca de la inceputuri am lucrat in echipa, lucru care ne ajuta sa atingem mai usor obiectivele propuse. Produsele si serviciile noastre sunt usor de folosit, achizitionat si intotdeauna vor fi de cea mai buna calitate. Aceste detalii sunt cele care conteaza. Vor oglindi mereu profesionalismul firmei noastre. Scopul nostru este da ai ajuta pe clienti sa cumpere intr-un mod profesionist. De accea, prin strategia bine pusa la punct, Termocris Aluminiu pune la dispozitia tuturor documente si certificari de calitate ce atesta provenienta materialelor folosite de noi. Avem o vointa de fier si ducem la capat toate proiectele, pe care le gandim ca pe adevarate provocari. Mentinem la cote exigente calitatea produselor si a serviciilor. Astfel, numarul de clienti care ne recomanda si care au incredere in noi este in continua crestere. Exista cel putin trei elemente care ne-au asigurat continua dezvoltare si care ne disting in raport cu competitorii nostri:

SERVICIILE DE CONSULTANTA - recomandam produsele optime pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati;

MONTAJUL DE STANDARDE INALTE - de el depinde in mod decisiv confortul termic si fonic , precum si amortizarea cat mai rapida a investitiei pe care o faceti;

CALITATEA PRODUSELOR COMERCIALIZATE - produsele pe care vi le oferim sunt realizate de catre producatori consacrati, din materiale si componente cu larga recunoastere.

Suntem bucurosi sa va fim alaturi fie ca sunteti implicati in proiecte de renovare, fie ca sunteti implicati in proiecte de constructie, si va asiguram de atentia si consilierea noastra pe tot parcursul colaborarii. Existam si datorita dumneavoastra si a interesului manifestat fata de produsele si serviciile noastre si va asiguram ca si in continuare atentia noastra va fi canalizata inspre asigurarea bunastarii dumneavoastra si mentinerea unui prag calitativ cat mai ridicat.
Domeniul constructiilor (in special cel al ferestrelor din pvc cu geam termopan) este unul in continua dezvoltare, iar un lucru imbucurator este faptul ca interesul manifestat fata de produse de calitate superioara este in continua crestere. Solutiile tehnice si sistemele de tamplarie pvc cu geam termopan propuse de noi se adreseaza in special celor interesati de obtinerea unui coeficient de transfer termic si fonic foarte ridicat. Acest lucru nu putea fi realizat decat printr-o stransa colaborare cu parteneri de incredere, consacrati in aceasta industrie. Consideram ca tamplaria pvc cu geam termopan, indiferent cat de performant este sistemul de profile pvc din care este fabricata, nu asigura un randament maxim fara o instalare de calitate. De aceea noi punem la dispozitia clientilor solutii profesionale de montaj, cu echipe proprii.          

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de produse:

- Ferestre si usi - Design modern, aspect estetic excelent, o culoare vie, stralucitoare si o suprafata neteda. 

- Ferestre mansarda - Ferestrele de mansarda imbina tehnologii moderne pentru a maximiza confortul d-voastra si a spori gradul de luminozitate al locuintei d-voastra.

- Tamplarie lemn - La noi gasiti o gama larga de produse din lemn, de la usi si ferestre pana la scari interioare, balustrade , etc. 

- Mobilier sticla - Mobilierul din sticla  aduce un plus de valoare si un aspect modern casei tale. Comercializam si montam blaturi, scari , podele, balustrade, usi, cabine de dus, etc din sticla rezistenta.

- Jaluzele - Rolul jaluzelelor este acela de a va oferi o protectie cat mai buna impotriva radiatiilor solare. In zilele noastre,aspectul jaluzelelor conteaza mult la infrumusetarea casei.

- Plase insecte - Rolul plaselor de insecte este de a asigura o protectie maxima si ecologica impotriva tuturor insectelor, in special a tantarilor si mustelor.

- Usi de garaj - industriale, rezidentiale sau rulou.

Galerie foto

Termopane Termocris Aluminiu - Barlad
Termopane Termocris Aluminiu - Barlad
Termopane Termocris Aluminiu - Barlad
Termopane Termocris Aluminiu - Barlad

© 2015 Copyright by termopan-romania.com