Nume:
Termopane Graicon - Vrancea
E-mail:
graicon@yahoo.com
Telefon:
0740 078 986
Telefon 2:
0237 220 338
Adresa:
Focsani, Str. Bujor, Nr. 8, Jud. Vrancea.

Termopane Graicon - Vrancea
Termopan

Producator/distribuitor de geamuri termopan - tamplarie PVC, aluminiu, lemn masiv stratificat, ferestre, usi, profil 2/3/4/5/6 camere, protectie solara/fonica/termica, accesorii pentru termopane, sisteme de aerisire, umbrire, izolare, antiefractie, grile de ventilatie, plase antiinsecte (anti-tantari), pereti transparenti, pervazuri exterioare, glafuri interioare, sticla ornamentala, rulouri exterioare, usi garaj,ferestre cu deschidere exterioara, ferestre cu deschidere Anglia, etc.

Detalii

Termopane Graicon este formata dintr-o echipa tanara dinamica cu capacitate de munca sporita ne-am inceput activitatea in anul 2002, de atunci si pana in prezent suntem intr-o continua expansiune, dar prin devotament si seriozitate am reusit sa rezistem pe piata. Calitatea este oferită de muncitori profesionişti, de maşinile şi utilajele de o calitate şi precizie înaltă. Prin urmare, am decis să achiziţionăm utilaje de calitate cu care putem să executăm fiecare fază cu o punctualitate desăvârşită. În acelaşi timp, am introdus şi controlul calităţii procesului şi de producţie ISO 9001. Prin multe ore de munca si eforturi uriase am reusit sa mentinem pasul cu cerintele pietei  actuale din punct de vedere calitativ cat si a pretului de achizitie si conformitatea de calitate, produsele oferite de noi respecta normele in vigoare cat si testele de calitate vin insotite de CERTIFICAT DE CALITATE, FACTURA si GARANTIE.

Menţinem în permanenţă contactul cu clienţii, de la ofertare pînă la montaj, şi chiar dincolo de montaj. Încercăm să furnizăm informaţii complete, şi oferim clientului posibilitatea de a alege conştient. După măsurătoare menţinem preţurile stabilite chiar şi cînd au avut loc între timp schimbări de preţuri la materiile prime. Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri produse din PVC elegante, de cea mai buna calitate, cu costuri acceptabile si durabile bazandu-ne pe experienta firmei noastre, pe introducerea de produse noi, competitive dar si pe profesionalismul angajatilor nostri. 

Servicii

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarea gama de servicii:

- servicii de montaj si executie;
- plase contra insectelor tip cadru sau rulou, jaluzele verticale si orizontale, jaluzele imprimate personalizate, rulouri exterioare;
- service si intretinere pentru orice fel de lucrari de tamplarie PVC si aluminiu, geam termopan si alte accesorii;
- ferestre PVC cu geam termopan fixe si mobile cu deschidere simpla sau oscilobatanta;
- usi PVC de exterior si de interior, vitrate, placate sau in diverse combinatii;
- usi batante, glisante sau rotative, actionate manual sau de sisteme automatizate;
- jaluzele verticale drepte, ondulate si jaluzele imprimate personalizate;
- plase impotriva insectelor (cu rulou sau rama);
- glafuri de interior si exterior;
- rulori exterioare PVC si Aluminiu;
- rolete textile.

Oferte speciale

Firma nostra mai poate oferi:

- constructii case din structură din lemn cu sistem Baumit;

- construcţii civile şi industriale;

- finisaje exterioare; 

- decoraţiuni interioare;

- servicii de arhitectură.

Galerie foto

Termopane Graicon - Vrancea
Termopane Graicon - Vrancea
Termopane Graicon - Vrancea
Termopane Graicon - Vrancea

© 2015 Copyright by termopan-romania.com